Back

ALGEMENE VOORWAARDEN

1. WIE KAN ZICH AANMELDEN EN REGISTREREN?

Elke organisator van een festival, club of event. Het is voor ons als platform belangrijk dat we alle organisaties en fans verbinden. Enkel samen komen we deze crisis door. Klein of groot, dance of rock, club of festival. Elke organisator kan in deze tijden een financiële ondersteuning gebruiken.

2. LANCERING SUPPORT PROJECT YOU'LL NEVER RAVE ALONE

We lanceren op 4 december 2020 het platform en de support kleding ter ondersteuning van festivals, clubs en events. Als geregistreerde organisatie ontvang je gratis een gepersonaliseerde webshop zodat jouw fans en vrienden deze support kleding kunnen kopen. Wees er als eerste bij zodat jouw fans direct hun steun aan jouw organisatie kunnen doneren.

3. WAT VERWACHTEN WIJ VAN EEN GEREGISTREERDE ORGANISATIE?

Binnen de 7 dagen dien je als geregistreerde organisatie de lanceringpost (welke je van ons ontvangt) te delen op je opgegeven facebookpagina samen met jouw gepersonaliseerde webshop link. Dit dient de facebookpagina te zijn welke je als organisatie hebt opgegeven tijdens het registratieproces. Vanaf datum van ontvangst van je gepersonaliseerde webshop link  verschijnt jouw organisatie op www.youllneverravealone.com in het overzicht van deelnemende organisaties zodat ook hier de koper jouw organisatie kan selecteren bij zijn keuze welk festival, club of event hij/zij wenst te steunen bij een aankoop van de support kleding op www.youllneverravealone.com.

4. WANNEER ONTVANGT MIJN ORGANISATIE DE GEPERSONALISEERDE WEBSHOP LINK EN STAAT MIJN WEBSHOP ONLINE?

Na je aangemeld en geregistreerd te hebben als organisatie van een festival, club of event op het support platform gaan we meteen aan de slag. We controleren alle gegevens en starten met het opzetten van jouw gepersonaliseerde webshop. De gepersonaliseerde webshop link ontvangt jouw organisatie binnen maximum 5 werkdagen na voltooiing van het registratieproces.

5. KOSTEN

Het support initiatief You’ll never rave alone is volledig gratis voor deelnemende organisaties. Er worden geen verplichte promokosten verwacht, maar hoe meer je als organisatie het ‘You’ll never rave alone’ verhaal met jouw gepersonaliseerde webshop link deelt op sociale kanalen facebook, Instagram.. hoe meer fans jullie bereiken.. hoe meer steun! Maze VZW behandelt elke bestelling van  A tot Z, alsook het onderhoud, beheer en promotie van het support platform You’ll never rave alone. We bieden elke organisatie (klein tot groot) de mogelijkheid om zich gratis  aan te melden en te registreren voor dit support initiatief.

6. HOEVEEL STEUNVERGOEDING ONTVANGT MIJN ORGANISATIE?

Als organisatie ontvang je voor elk verkocht support kledingitem via jouw gepersonaliseerde webshop  link volgende steunvergoeding incl. BTW.
10,00 € per hoodie / 7,50 € per sweater / 5,00 € per t-shirt / 2,50 € per muts. Als organisatie ontvang je boven op de verkoop via jouw gepersonaliseerde webshop link ook nog nog eens 50% van deze steunvergoeding voor elk verkocht support kledingitem in jouw land via www.youllneverravealone.com pro rato het aantal deelnemende organisaties in jouw land.

7. HOE WEET IK ALS ORGANISATIE WAT REEDS VERKOCHT IS?

Transparantie vinden wij belangrijk! Iedere tweede week van de maand ontvang je een gedetailleerd overzicht van de voorbije maand van de directe verkopen via jouw gepersonaliseerde webshop alsook het totaaloverzicht van de verkopen geplaatst op www.youllneverravealone.com..

8. WANNEER ONTVANG IK MIJN STEUNVERGOEDING?

Binnen de 14 dagen na de ontvangst van het maandelijks overzicht van de verkopen van de voorbije maand wordt het bedrag aan steunvergoeding van deze periode overgeschreven en dit uitsluitend op het geldig opgegeven IBAN-rekeningnummer bij registratie van jouw organisatie.

9. WIE IS 'YOU'LL NEVER RAVE ALONE'?

Het support platform You’ll never rave alone is een initiatief van Maze VZW en is ontstaan tijdens covid-19. Ook wij hebben ons festival (Maze Festival) en evenementen die wij organiseren of promoten (Diskoteka, Atmoz) in de koelkast moeten steken. Daarom hebben we dit support-kleding platform opgezet voor alle collega-organisatoren en het gemis van en bij de fans om beide met elkaar te verbinden. Een directe steunvergoeding voor elke deelnemende organisatie en een collectors item voor elke bezoeker because.. You’ll never rave alone!

10. INITIATIEFNEMER

Maze VZW
Klaverstraat 44A, 3650 Dilsen-Stokkem
Ondernemingsnummer BE 0659.772.026
E-mail:  info@youllneverravealone.com
Website: www.youllneverravealone.com